Ik ben Judith Munters-Meijler, bijna 43 lentes jong, ik weet het, ik zie er veel jonger uit 😉. Ik ben al weer 20 jaar getrouwd met Ad Munters en samen hebben we een dochter, een hond, die mee mag naar de nieuwe winkel en 4 vogels.
Meijler Optiek is opgericht op 19 juni 1976 door mijn vader en moeder. Als klein meisje wist ik al dat ik opticien wilde worden en “hielp” mijn vader, oftewel ik schroefde oude brillen uit elkaar.
Na de basisschool de kandelaar ben ik naar het Altena college gegaan, na deze goed doorlopen te hebben ben ik naar de “optiekschool” in Rotterdam gegaan. Mijn stage heb ik in Etten-Leur gedaan waar ik nog goede herinneringen aan heb.
Na mijn stagejaar was het diploma binnen en ben ik parttime gaan werken bij mijn vader, op donderdag ging ik naar school voor mijn contactlens specialist diploma te halen.
Na alle diploma’s te hebben behaald ben ik langzaam in de zaak gegroeid totdat het tijd was om deze over te nemen.
Op 1 januari 2016 heeft mijn vader de fakkel overgedragen aan me en dat bevalt beide erg goed.
Nu komt de grote stap naar een nieuw pand, waar wij, het team van Meijler Optiek erg naar uitkijken. Het team bestaat uit mezelf, Jessica, Jeanine en Thomas.
Aankomende juni bestaan we alweer 45 jaar en op 24 augustus hopen we jullie te verwelkomen in het nieuwe pand.
Het is een grote stap maar met zoveel goede en leuke klanten gaat het ons helemaal lukken.
Groetjes Judith
Hallo allemaal,
Super leuk om ons hier voor te mogen stellen. Wij zijn Christiaan en Gijske van Bakkerij Verba. Trotse ouders van 3 dochters Hannah, Neelke en Janske.
We zijn woonachtig in Brakel naast de bakkerij.
In 1999 zijn wij als jong stel van 22 en 20 jaar voor ons zelf begonnen als trotse eigenaren van de winkel in Rijswijk. Na Rijswijk hebben we de bakkerij in Brakel overgenomen en zijn nog een winkel in Sleeuwijk begonnen
Maar in Rijswijk ligt de basis van het succes van Bakkerij Verba. Daarom is de winkel in Rijswijk ook altijd nog heel speciaal voor ons.
Gijske is en wil daarom ook nog elke woensdagochtend zelf in Rijswijk in de winkel zijn. Ook onze oudste dochter Hannah is elke zaterdag in Rijswijk in de winkel.
Door de jaren heen hebben we ook hele leuke en waardevolle contacten opgebouwd, en wat we ook zo waarderen dat we na 22 jaar ook echt gezien worden als de bakker van Giessen/Rijswijk .
We gaan ons uiterste best doen om er weer wat moois van te maken in de nieuwe winkel aan het Parelplein.
Een klein voorproefje… we krijgen een hele mooie authentieke vloeroven in de nieuwe winkel. Waar we de hele dag heerlijk mee kunnen bakken in de winkel.
Samen met ons mega enthousiaste team doen we er elke dag weer ons uiterste best voor om heerlijk brood en banket te maken.
Dit enthousiaste team heeft ons al geleid naar prachtige hoogtepunten. Met diverse keren het winnen van grote bakwedstrijden.
Zoals het beste Brabantse worstenbroodjes ect.
Maar met de nieuwe winkel aan het Parelplein komt een nieuw hoogtepunt voor Team Verba. En gaan we er weer vol voor om er wat geweldigs van te maken samen met jullie als trouwe klanten
Als het allemaal volgens plan blijft verlopen zijn jullie allemaal welkom op 8 juli in onze nieuwe winkel aan het Parelplein
Vandaag ben ik aan de beurt om mezelf voor te stellen.
Ik ben Sonja, en ben de eigenaresse van Mooy mode. Samen met Arno, en onze dochters Rosalie en Sophie wonen wij in Rijswijk.
Inmiddels ben ik de 4de generatie in de familie die het bedrijf voortzet. Mijn over-over grootvader begon met het verkopen van lappen stof langs de deuren. Daarna is er een winkel gekomen waar je van alles kon kopen. Van drogisterijartikelen tot kleding en vloerbedekking. In de volksmond gingen de mensen naar “broertje Mooy”. In 2003 heb ik de winkel overgenomen van mijn vader, en zijn we gestopt met de stoffering. Sindsdien hebben we ons kleding assortiment uitgebreid. Je kunt bij ons terecht voor baby, kinder, heren en dameskleding. Ons Mooy modeteam bestaat uit Marleen, Debora en Nuy. We kunnen niet wachten om in ons nieuwe pand aan de slag te gaan. Tot die tijd hopen we jullie nog te verwelkomen in onze winkel aan de Dorpsstraat 39 in Rijswijk.
Groetjes Sonja

Graag stel ook ik mij voor als toekomstig ondernemer op het schitterende Parelplein. Mijn naam is Dinand Kraaij en ik ben getrouwd met Willemijn. Samen zijn wij trotse ouders van Elin en Aron. We zijn woonachtig in Andel en zitten dus lekker dichtbij de winkel. Na 16 jaar bij PLUS gewerkt te hebben ben ik in 2016 gestart met SPAR Kraaij in de Dorpsstraat. Voor het eerst als eigen baas was het hard wennen om mijn eigen supermarkt te runnen. Na een moeizame start begon het tij gelukkig al snel te keren. Door hard ons best te doen en wat aanpassingen in de winkel wonnen we het vertrouwen van de klanten, waar we erg dankbaar voor zijn. We kijken met ons team erg uit naar de nieuwe winkel, waar we door het toevoegen van een module foodservice nog meer gaan inspelen op gemak voor de klant. En uiteraard met dezelfde service en vriendelijkheid weer voor iedereen klaar zullen staan. Als alles mee zit hopen we iedereen vanaf donderdag 8 juli te verwelkomen op het Parelplein.

Mijn naam is Harry van Wouwen, beter bekend als Harry de kapper. In 1963 geboren in Rijswijk, waar ik inmiddels nog steeds woon- en werkachtig ben. Mijn broer Ad begon een kapsalon in Rijswijk waardoor ik ook geïnteresseerd raakte in het vak. In 1986 ben ik een opleiding begonnen op de kappers academie in Rotterdam en haarfijn, met vlag en wimpel geslaagd. Toen ik mijn diploma dus op zak had ben ik bij mijn broer in dienst getreden. Later begon mijn broer een kapsalon in Gorinchem. Die kapsalon heb ik in 1992 overgenomen. Toen kwam er een kans om in mijn geboortedorpje een kapsalon op te starten. Geen haar op mijn hoofd die daar aan twijfelde! Die kans heb ik met beide handen aangepakt. In 1996 opende ik met trots Harry’s Haircenter. En ja, dat is alweer 25 jaar! Ik kijk erg uit naar het Parelplein en hoop daar de volgende 25 jaar weer succesvol te voltooien aangezien ik helemaal verknipt ben op dit vak.
Team Harry’s Haircenter:
Harry, Mariska en Arianne
Ik mag mij aan jullie voorstellen. Ik ben Joyce Kant, getrouwd met Jan en trotse moeder van Charlotte en Julia.
Toen ik 18 was ben ik begonnen als verkoopster bij Douglas. Na t behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaar gewerkt in de verkoop gecombineerd met salon behandelingen geven.
Toen mijn oudste dochter geboren werd ben ik bewust thuis moeder geworden. Na de geboorte van mijn jongste dochter heb ik een aantal jaar als gastouder gewerkt. Dit vond ik heerlijk om te doen omdat ik er dan toch zelf voor mijn kinderen kon zijn.
Daarna heb ik nog een tijdje een salon aan huis gehad en een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot weddingplanner gevolgd.
Wat vind ik het heerlijk om mensen een mooie dag te bezorgen! Dit heb ik een aantal jaren gedaan met een paar bruiloften per jaar. Hiernaast heb ik met heel van plezier één van mijn vriendinnen geholpen bij t opzetten van haar kleding winkel.
Wat was dat ook een heerlijke tijd. Heel veel plezier gehad en t contact met de klanten was zo gezellig!
Ik hou echt van mensen blij maken, iets mooi en gezellig maken.
Vorig jaar begon het te kriebelen om voor mijzelf een zaak te starten, dus ben ik gaan uitzoeken wat mogelijk was en op zoek gegaan naar een pand. Hoe blij waren we toen we t pand in Rijswijk vonden!
Mijn man komt hier vandaan dus bekend terrein. Vanaf dat moment ben ik druk geweest om samen met Jan en de meiden inkopen te gaan doen en alles te regelen wat er komt kijken bij t starten van een winkel.
Ik ben graag met decoreren bezig en ik hou van kadootjes geven 😉 en vooral het gericht iets zoeken voor iemand vind ik zo leuk. Vandaar de keuze om een decoratie en kado winkel te starten. Er zal ook een gedeelte met klein brocante zijn!
Op dit moment kan ik nog niet precies zeggen wanneer we open gaan maar zodra we de sleutel krijgen gaan we hard aan de slag om alles mooi en gezellig te maken.

Voor t laatste nieuws hou mijn Facebook pagina Liefs Mimi in de gaten en daar kunnen jullie ook lezen waar de naam vandaan komt 😃

Ik heb er heel veel zin in om jullie te ontmoeten! Groetjes Joyce

Info volgt……

Onze gezamenlijke Facebookpagina

Facebook Pagelike Widget